Skip to content
L?s Om Rygestop

Rygestop er ikke kun et spørgsmål om at holde op med at ryge. At blive røgfri kræver en ændring i din livsstil, men byder til gengæld på en lang række fordele. Den sværeste del er faktisk at tage beslutningen. Derefter kan en hypnotisk behandling være en stor hjælp.

Ryger du af vane, eller er du afhængig?

Er du afhængig af rygning, vil det hjælpe dit rygestop at bruge nikotinplaster, nikotintyggegummi eller andet til samme formål. Den efterfølgende udfordring er dog, at din afhængighed af røg så typisk vil være erstattet af afhængighed af andre nikotinholdige produkter.

Ryger du af vane, er det ikke nikotinen, der får dig til at fortsætte din rygning. Du ryger i bestemte pauser, grupper eller sindsstemninger. Med andre ord: Du ryger – fordi du plejer.

Uanset baggrund kræver dit rygestop en beslutning om at blive røgfri.

Røgfrie fordele

Der er mange fordele ved at blive røgfri. Din smagssans forbedres, din lugtesans skærpes, og du lugter ikke selv længere af røg. Dine lunger bliver renere, din morgenhoste forsvinder, og din kondition forbedres. Du vil alt andet lige få flere sygdomsfrie år som ældre, og sidst men ikke mindst vil du kunne spare en masse penge.

Derfor er rygestop også en livsstilsændring. Og du kan glæde dig til den.

Rygestop med hypnose

Alle der har prøvet at kvitte smøgerne, ved hvor svært det er. Med hypnose er der imidlertid håb forude. Og målet er at fjerne din trang til tobak en gang for alle.

Når du kommer til os for at få et rygestop, har du taget det vigtigste skridt: Du har taget beslutningen. Forud for din ankomst til klinikken, skal du helst ikke have røget i 24 timer. Således kan vi nemlig via hypnose motivere en ny ikke-ryger som dig til at fortsætte med at være røgfri.

Det lyder måske absurd, men det er et spørgsmål om at snyde dit underbevidste til at skabe forandringer, inden selve behandlingen går i gang. Det gør den store forskel.

Er du klar til et røgfrit liv?

Lovpligtig disclaimer
Røgfri med hypnose er et rygestopkoncept, og resultatet/rygestoppet kan variere meget fra person til person, grundet forskellige fysiologiske, mentale og kontekstuelle forhold. Selvom de fleste oplever at blive røgfri efter hypnosebehandling, er der naturligvis ingen garanti for, at det vil ske for alle. Det er vigtigt for at pointere, at al information om rygestop og andre resultater på denne hjemmeside ikke kan betragtes som absolut og faktuel viden for den enkelte person.

ANDRE BEHANDLINGER

Back To Top