Skip to content
Behandling Af Sorg

Er du afhængig af spil uanset hvilken type, er du ludoman. Udtrykket kommer fra spillet Ludo, der jo går ud på at slå dine modstandere hjem og komme først i mål.Den eneste modstander i dit Ludospil er dig selv! 

Du begynder med at spille i det små. Måske bare en lottokupon til om lørdagen og i stedet for byttepenge retur, snupper du lige et par skrab. Det kunne jo være, at den store gevinst var på netop et af de kort. Næste gang skal du også lige have en lottokupon til onsdagens trækning, hvor der lokkes med hele 60 millioner i førstepræmie. Den vinder du selvfølgelig. Du kan mærke det. Har den rigtige mavefornemmelse. Køber lige et par kuponer mere, for at være helt sikker på gevinsten. 

Onsdagens trækning giver ingen gevinst og heller ikke lørdagens. Skrabene er uden de forventede millioner og du føler dig dårligt tilpas. Sådan går det onsdag efter onsdag og lørdag efter lørdag. Uden gevinster. Nåh ja, du vandt da lige 36 kroner på den ene lynlotto, du købte ved siden af. 

Spilafhængigheden kommer snigende 

Du har brugt mange penge og dem vil du vinde tilbage igen. Du kan ikke vente til onsdag eller lørdag, men har behov for at spille nu og her. Din Pc er løsningen. Via internettet kobler du op mod et af de mange pokersites. Det er nemt. De giver dig ovenikøbet 500 kroner at spille for. Kvit og frit. Flinke fyre. Dem må du støtte fremover. Det er nemt og ingen ser noget. Din familie tror du blot arbejder på din Pc som altid. Du føler også, at du arbejder, for spillet tager efterhånden mere af din tid end dit arbejde. Heldigvis er der ingen regler på din arbejdsplads, der forhindrer dig i at koble op mod pokersitet i arbejdstiden. Ingen kan se din skærm, så alle tror du blot er meget ihærdig og hårdtarbejdende. Men du spiller mere og mere. Indsatserne fordobles flere gange, men den store gevinst udebliver. 

Du er i banken og får en aftale med din bankrådgiver om en forhøjelse af jeres kassekredit. Du har altid styret familiens økonomi, så det er nemt for dig at få din ægtefælles underskrift. Ren rutine. Nu er den hjemme. Den store gevinst. Denne gang kan det ikke gå galt. Men der skal satses. Stort. Du føler dig presset fra flere sider. Din chef er begyndt at komme med bemærkninger om, at du ikke længere når dine resultater. Han har indkaldt dig til en samtale. Din ægtefælle har opsnappet et kontoudtog fra banken og kan ikke forstå, hvad alle pengene på kassekreditten er brugt til. Vennerne kan ikke forstå, at du ikke har tid til dem længere. Det er længe siden, du har foretaget dig noget sammen med dine børn. De får bare et vrissen svar, når de prøver at komme i kontakt med dig. 

behandling af sorg

Du har fået ludomani 

Du satser alt hvad du har og taber. Taber det hele på gulvet. Du kan ikke lade være. Spilledjævlen har overtaget magten og styrer og kontrollerer dit liv. Du er blevet afhængig. Afhængig af spil. Der er kun en vej, og det er ned i et stort mørkt hul, hvor der ikke længere er nogen vej tilbage. Eller er der? 

Behandling af ludomani

Jo før du får hjælp desto bedre. Og hjælpen er lige her. Kombinationen af psykoterapi og hypnoterapi kan hjælpe dig af med din spilafhængighed, så du igen kan få kontrollen tilbage og igen selv styrer dit liv. 

Behandlingen er individuel og forløbet består af terapi og mentaltræningsværktøjer, så du kan fortsætte behandlingen hjemme hos dig selv. 

ANDRE BEHANDLINGER

Back To Top