Skip to content
Psykoterapeut Vivi Toft Sivebæk

Psykoterapeut Vivi Toft Sivebæk

Klinikadresse

Låsbygade 65, 1.
6000 Kolding

+45 22 23 99 01

vivi@koldinghypnoseklinik.dk

Min tilgang

I min verden hænger alting sammen. Derfor arbejder jeg holistisk – med fokus på det hele menneske. Når jeg samtidig gør brug af flere forskellige behandlingsmetoder, så sikrer det, at du som klient får en effektiv og målrettet behandling.

Jeg går højt op i at skabe et trygt rum, hvori du kan føle dig hørt, set og anerkendt, og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Mine klienter

Der kommer mange børn og unge i terapi hos mig, og det er en stor tilfredsstillelse for mig at kunne hjælpe hver og én af dem videre med livet. Derudover har jeg stor erfaring i at behandle voksne med  livsstilsproblemer eller med angst, hvilket jeg har en special uddannelse i.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Min baggrund og erfaring

  • Certificeret psykoterapeut MPF
  • NGH certificeret hypnotisør & hypnoterapeut
  • EMDR-terapeut
  • Specialuddannelse i angst og angstbehandling hos Bente Jacobsen
  • Medejer af Kolding Hypnoseklinik/Sivebæk Hypnose & Psykoterapi siden 2013
  • Fungerende behandler i Kolding Hypnoseklinik gennem 8 år
  • 25 års karriere i tandlægeklinikfaget herunder som faglærer

Se hvilke følelsesmæssige ubalancer jeg kan hjælpe dig med at få styr på,

så du kan komme i balance og føle dig fri

Back To Top