Skip to content

I Kolding Hypnoseklinik udfører vi psykoterapi, der afhjælper psykiske problemer som depression, stress, angst, lavt selvværd eller andre begrænsende overbevisninger ved hjælp af forskellige psykologiske metoder. Som psykoterapeuter arbejder vi således med at behandle de følelsesmæssige ubalancer, der gør det svært for dig at være tilstede i nuet.

Den psykoterapeutiske behandling hos os

I første omgang har den psykoterapeutiske behandling karakter af en samtale, hvor vi sammen udforsker de temaer, du ønsker at arbejde med. Din opgave vil være at fortælle lidt om dig selv. Vores opgave er at stille alle de afklarende spørgsmål, som kan hjælpe dig med at få øje på de vaner og mønstre, der giver dig fastlåsthed og bekymring, inden vi går igang med selve behandlingen.

Vi vil gøre brug af forskellige psykoterapeutiske værktøjer, som vil passe til dig og din problematik. Og måske vil vi undervejs i terapien foreslå hypnose eller EMDR.

For nogle vil der være varig forandring efter kort tids hjælp – for andre vil det blive en lidt længerevarende proces. Det afhænger af den problematik, du kommer til os med.

Du kan dog være tryg ved, at vi ikke foreslår flere sessioner end nødvendigt.

Forudsætninger for en vellykket psykoterapi

Vi har empati, vi giver os tid til at lytte til dig, og i vores klinik vil du aldrig blive mødt af fordomme eller løftede pegefingre. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan føle dig helt tryg under behandlingen.

Sammen finder vi frem til det, der har betydning for dig. Vi sidder dagligt overfor mange forskellige mennesker, der hver især præsenterer os for forskellige problematikker. Det nødvendiggør individualitet. For den vej, der er rigtig for det ene menneske, er ikke nødvendigvis rigtig for det andet. Vi er alle unikke – det er du også!

Os som behandlere

En psykoterapeuts baggrund og kompetencer er vigtige kriterier for en succesfuld behandling.

I vores uddannelser blev følgende retninger inddraget: adfærdspsykologi, kognitiv psykologi, systemisk psykologi, psykodynamisk psykologi, eksistentiel psykologi, humanistisk psykologi og Metakognitiv psykoterapi.

Derfor kan vi bruge en bred vifte af psykoterapeutiske værktøjer.

Du kan læse mere om os, vores uddannelser og erfaring under Vivi Toft Sivebæk og under Peter Sivebæk.

Dit valg af psykoterapeut

Vær opmærksom på at ”Psykoterapeut” ikke er en beskyttet titel. Alle kan kalde sig Psykoterapeut – også uden at have en reel uddannelse bag sig.

Vi vil derfor anbefale dig, at du – inden du vælger – undersøger om terapeuten har en godkendt uddannelse og er certificeret.

Et andet kvalitetstegn du kan kigge efter er, om terapeuten er medlem af en anerkendt organisation. Er man for eksempel medlem af Dansk Psykoterapeutforening, må man anvende forkortelsen MPF. Peter Sivebæk er psykoterapeut MPF.

Vivi Toft Sivebæk er medlem af en Europæisk psykoterapeutforening, der har samme kvalitetskrav til uddannelserne som den danske organisation. Derfor må Vivi bruge forkortelsen EAIP (European Association for Integrative Psychotherapy).

Se hvilke behandlinger, der tilbydes hos Kolding Hypnoseklinik

Back To Top