Skip to content

Fakta om Sivebæk Metoden 

Det er dokumenteret, at hypnose er et effektivt værktøj til at skabe positive forandringer hos mennesker, hvor det blandt andet anvendes til behandling af stress, depression, angst og fobier.

Vi har kombineret klinisk hypnose med neuropsykologi og psykoterapi og skabt Sivebæk Metoden ud fra videnskabeligt veldokumenterede metoder. Neuropsykologi bruges blandt andet til at arbejde med mental genoptræning af mennesker, der har mistet førligheden.

Kort fortalt så er hjernen ”plastisk”, hvilket vil sige, at den er foranderlig. Da vores adfærd er lagret i hjernen, kan vi med de rette påvirkninger ændre vores adfærd til f.eks. en mere hensigtsmæssig livsstil. 

Der er ikke tale om symptombehandling som f.eks. slankekure, diæter, faste eller fedmemedicin. Det virker kun midlertidigt. Vi arbejder med årsagerne til den gamle uhensigtsmæssige adfærd, så du også kan slippe sukkertrang, overspisning og komfortspisning og samtidig opnå en hurtigere mæthedsfølelse.

Sivebæk Metoden er helt uden risiko og indeholder ingen fysiske indgreb eller fedmemedicin. 

Opnå en sundere livsstil med Sivebæk Metoden på 30 dage 

Forløbet er på 3 sessioner fordelt over 28 – 30 dage. Det er den tid, det tager hjernen at påbegynde en ændring af gamle vaner, mønstre og automatik.

Omkring 95 % af den adfærd vi mennesker udøver til dagligt foregår pr. automatik. Helt uden vi er bevidste om det. Det er alt lige fra at gå, cykle, svømme, køre bil, cykle, mimik, reaktionsmønstre til vores spiseadfærd og livsstil.

Du kender sikkert godt ”robotarmen” i kombination med en pose slik eller chips? Inden du ser dig om, er de tømt for indhold.

Det omfatter også alt det, der foregår automatisk i vores krop – dit hjerte slår, du trækker vejret, du blinker med øjnene, dit immunforsvar, dine organers funktioner og din kropstemperatur.

De sidstnævnte fysiske processer er i nogle tilfælde også påvirket af uhensigtsmæssige vaner og mønstre, hvilket kan give dig livsstilssygdomme som diabetes, hjerte/karlidelser, led og knogleskader og visse former for kræft.

Alle dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre ændrer vi i henhold til dine ønsker, så du har mulighed for at bevare et godt helbred hele livet igennem. Det er denne ændring i vaner og mønstre, der bliver til din nye livsstil og fører dermed til det ønskede vægttab. 

Sundere livsstil med Sivebæk Metoden

Individuelt forløb med hypnose 

Du skal ikke puttes ned i samme pølseform på et hold med 20 andre, da alle sessionerne er individuelle kun med dig og behandleren på klinikken. Det giver dig mulighed for at dele selv meget personlige udfordringer, og vi er underlagt tavshedspligt i henhold til lovgivningen. 

Vi tilbyder opfølgningssessioner, så du er sikker på at komme helt i mål uanset hvor mange kilo, du ønsker at tabe dig. Du kan læse mere om planlægningen af de 3 sessioner samt opfølgningssessioner under Booking. 

Vi glæder os til at hjælpe dig til en ny livsstil. 

 

Sundere livsstil med Sivebæk Metoden

Effektiv mental vægttabsmedicin 

Ud over at ændre dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre, arbejder vi også med at give dig en hurtigere mæthedsfornemmelse.

De fleste af os kender udmærket til følelsen af at have spist for meget, og først mærket mætheden et stykke tid efter tallerkenen er tom, og måske allerede har taget en ny portion.

Det er et levn fra vores tidlige udviklingstrin og meget hensigtsmæssigt for flere tusinde år siden. Dengang fik vi ikke et måltid mad hver dag, og derfor gjaldt det om at spise sig propmæt, når muligheden opstod. I dag, hvor kalorier i vores del af verden er rigelige og nemt tilgængelige, er denne forsinkede mæthedsfornemmelse uhensigtsmæssig og medfører ofte et for stort dagligt kalorieindtag.

Sivebæk Metoden giver dig en hurtigere og mere tidssvarende mæthedsfornemmelse, så du bedre kan tilpasse energimængden du indtager til det, din krop har brug for. 

Sundere livsstil med Sivebæk Metoden

Du gør det ikke for at forsage livets glæder.
Du gør det for bedre at kunne tillade dig at nyde dem”

Peter Sivebæk, udvikler af Sivebæk Metoden 

Læs mere om behandling med Sivebæk Metoden

– Hypnotisk Gastrisk Reduktion

VÆGTTAB
Back To Top