Skip to content

Her på siden kan du læse om nogle af vores klienters oplevelser med Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion

Jeg har tabt mig 49 kg

Efter fire sessioner havde jeg smidt de første 10 kg og det uden at jeg havde følesen af at være på kur. Der var ikke noget der var forbudt at spise, jeg havde bare ikke længere lyst til de søde og fede sager. Min tankegang var også blevet ændret, så jeg ikke længere spiste med mine følelser.

Michaela Flint Jensen

Har efter et lille år tabt mig 30 kg

Fra sukkerafhængighed og overspisning til frihed, vægttab, selvværd og større selvindsigt.

Trine Kiærbye Jensen

Fra 116 kg til 85 kg

Jeg er gået fra 116 kg til 85 kg., og jeg har et mål om, at jeg skal tabe mere, men jeg trives i min krop og jeg har ændret mit liv 180 grader. Jeg har mødt min livsledsager og vi er flyttet sammen for 11 måneder siden. Jeg er blevet meget mere udadvendt, mere bevidst omkring min krop og dens behov…

Vivi Hansen

Kiloerne raslede bare af

Fra november var jeg igennem 4 sessioner over 6 uger og kiloerne raslede bare af. I maj havde jeg tabt 25 kilo, og i marts året efter var mit vægttab på 40 kilo. Det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Nu er jeg begyndt at motionere, og jeg elsker det virkelig, så nu skal de sidste kilo af, og tro mig: De kommer aldrig tilbage!

Carina Raimer Madsen

Michaela Flint Jensen

Inden jeg startede nede ved Kolding Hypnoseklinik, har mad for mig altid været forbundet med mine følelser, både de gode og de dårlige. Maden kunne både bruges til at hygge og fejring når noget var gået godt, men blev også brugt når livet var svært. 

Efter mange år med mislykkes fertilitets forsøg og stress sygemelding fra mit pædagogjob gik min vægt kun den forkerte vej og det var op. Jeg kom til et punkt hvor jeg var klart til at gøre noget ved det. Min daværende kæreste havde læst om Sivebæk Metoden på Facebook, og kontaktede Peter Sivebæk hos Kolding Hypnoseklinik for at hører om det også ville virke, hvis man ikke rigtig troede på det der hypnose. Efter en god snak med Peter, besluttede vi begge at starte i et forløb. Min mand hos Peter og jeg hos Vivi. 

Jeg havde min første session med d. 15. januar. Vi startede med en god snak om, hvad der var mine udfordringer og hvad vi skulle arbejde med. Det gjorde at jeg følte mig hurtigt tryg. Jeg fik fortalt om hvad hele metoden gik ud på og hvordan forløbet ville blive, og jeg blev præsenteret for den lille bold, der skulle symbolisere størrelsen på min mavesæk. Vi var også inde og snakke om kosten. For mig var det en meget afslappende og en rar oplevelse at være i hypnose. 

Michaelas oplevelser med Sivebæk Metoden

Dagen efter min første session var jeg i Bilka for at handle ind, og her ville jeg normalt have en lille diskussion med mig selv, om jeg ikke lige fortjente en plade chokolade og cola til turen hjem i bilen. Men denne dag havde jeg slet ikke disse tanker. Jeg kom forbi slikafdelingen og konstaterede, at jeg faktisk ikke havde lyst til hverken chokolade, sodavand eller nogen andre søde sager. Det var derfor nemt at gå videre. Denne oplevelse beskriver egentlig meget godt den virkning, som hypnosen har haft på mig. 

Portionerne på maden blev også helt naturligt mindre og noget så simpelt som at skifte vores tallerkner ud med nogle mindre gjorder en kæmpe forskel. 

Efter tre sessioner og en opfølgningssession havde jeg smidt de første 10 kg og det uden at jeg havde følelsen af at være på kur. Der var ikke noget der var forbudt at spise, jeg havde bare ikke længere lyst til de søde og fede sager. Min tankegang var også blevet ændret, så jeg ikke længere spiste med mine følelser. 

Hele denne forandring i min tankegang og måden jeg spiser på holder stadig ved, og jeg har stadig ikke følelsen af, at jeg er på kur. Det er også det der giver mig troen på, at jeg nok skal smide de sidste kilo og at jeg kommer til at holde vægten fremadrettet. 

Nu her den 28. december har jeg tabt mig 49 kg, og der er stadig en nedadgående tendens. 

Jeg vil derfor på det varmeste anbefale Kolding Hypnoseklinik hvis du har brug for en ny livsstil og et blivende vægttab. 

Med venlig hilsen Michaela Flint Jensen

Carina Raimar Madsen

 

Jeg er klient hos Kolding Hypnoseklinik, og vil meget gerne dele min historie med dig: 

Efter en graviditet og et længere sygehus ophold med min datter, var vægten forøget med 42 kilo. 

Egentlig kunne jeg ikke selv se, at DET var så slemt! Jeg kunne da godt se, at jeg havde taget på, og tøjstørrelsen sagde str. 48-50. Men en sommerdag i august tog min far et billede af mig, og jeg kunne slet ikke genkende mig selv. Jeg lignede en strandet hval på græsplænen, og jeg fik faktisk et chok. 

Jeg prøvede diverse slankekure, men uden held, og følte mig som et nervevrag. Hvordan skulle jeg dog blive “tynd” og elske mig selv igen? 

Jeg kiggede på forskellige privathospitaler for at få information om en fedmeoperation. Det kostede mange penge, og jeg tænkte; så måtte jeg sælge bilen, og leve på en sten. Det var min sidste udvej. Jeg fortalte en veninde om min idé med en fedmeoperation. Hun havde selv har fået lavet sådan en operation, men hun fraråder det på det kraftigste, da hun har rigtig mange bivirkninger den dag i dag. 

Men jeg tænkte bare, at det selvfølgelig ikke ville ske for mig. Men jo mere mine tanker var styret af denne operation, jo mere usundt spiste jeg. 

Jeg kunne slet ikke overskue nogen ting, og var bare så ked af det. Hvordan skulle jeg skaffe 70.000 kr.? Det var jo ikke nok bare at sælge bilen og leve på en sten. 

Sad på Facebook en dag i november og så et opslag fra Kolding Hypnoseklinik om en Sivebæk Metoden og tænkte nok som så mange andre: Ja, ja, og hvordan vil de så lige gøre det? Spild af penge. 

Carinas oplevelser med Sivebæk Metoden

Men der var nu alligevel noget, der fangede mig, og jeg skrev til Kolding Hypnoseklinik og spurgte til om hvordan og hvorledes det ville forgå. Jeg blev ringet op ganske kort efter, og vi fik en rigtig god snak. Så jeg åbnede mig ret hurtigt op og sagde, jeg virkelig manglede hjælp og kunne ikke overskue fremtiden, da jeg kun tænkte på at skulle tabe mig. 

Vi aftalte, jeg skulle komme torsdagen efter til første session. Jeg blev mødt med smil og en venlighed af Vivi, som gjorde mig tilpas og tryg i det, der nu skulle ske. Vi snakkede om løst og fast, og der var god tid til mig, tid til at høre alle de ting, jeg havde på hjertet. Vi fandt hurtig ud af, at jeg spiser med mine følelser. Vi gik i gang med hypnosen, og jeg var nok en del skeptisk, må man sige. 

Jeg lukkede øjnene og slappede fuldstændig af, og følte mig rigtig godt tilpas. Vi kom ind på nogle emner, som jeg i den vildeste fantasi ikke troede havde noget med min overvægt at gøre. Noget der blev sagt til mig for 20 år siden, og som jeg troede, jeg for længst havde glemt. Jeg fik en bold i min højre hånd, som skal symbolisere størrelsen på min nye lille mavesæk. Den er guld værd og jeg bruger den stadig flittigt, da jeg kan mærke, at den gør en forskel i min hverdag. 

Da sessionen var færdig, følte jeg en energi, jeg ikke har mærket i mange år. Jeg var fuldstændig klar til at ændre livsstil. Jeg troede, det ville være rigtig svært, men det hele kom bare af sig selv. Mængden af mad blev mindre, valget af varer i indkøbskurven blev automatisk byttet ud med sunde varer, jeg følte mig hurtigere mæt og havde ingen lyst til søde sager, da min sukkertrang er helt væk. 

Nu følte jeg endelig, jeg var på rette vej. Jeg var igennem 3 sessioner over ca. 4 uger og kiloene raslede bare af. Den 1 maj kunne jeg skrive minus 25 kilo. Det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Nu er jeg begyndt at motionere, og jeg elsker det virkelig, så nu skal de sidste kilo af, og tro mig: De kommer aldrig tilbage! 

Jeg er evig taknemlig for Sivebæk Metoden og for den hjælp Der blev givet mig. Kolding Hypnoseklinik blev min redning, og jeg er blevet glad, udadvendt, fyldt med energi og min selvtillid er i top, og nu er jeg klar til at finde kærligheden. 

Med kærlig hilsen Carina Reimer Madsen 

PS: Jeg har opdateret mit indlæg og har den 1. marts året efter tabt 40 kg! 

Vivi Hansen

Jeg hedder Vivi Hansen og dette er mine oplevelser med Sivebæk Metoden hos Kolding Hypnoseklinik: 

I august stillede jeg mig op på vægten for første gang i flere år, og jeg fik et kæmpe chok. Efter flere års selvbenægtelse så jeg, at vægten viste 116 kg. Det havde jeg slet ikke regnet med! 100 kilo var det maksimale, jeg troede, jeg vejede. Det var for mig noget af et wakeup call og jeg kunne ikke længere benægte den hårde realitet. 

Jeg tog selv ansvaret og valgte at omlægge mine mangeårige dårlige vaner. Jeg ville prøve at være stærk. Viden om at viljestyrke ikke kommer af sig selv, men det skal trænes ligesom en muskel, gjorde også at jeg vidste, jeg havde behov for støtte, hvis det ikke skulle ende galt. 

Det jeg virkelig har kæmpet med, har været min trang til overspisning og sukker. Lige siden jeg var helt lille, har særdeles sukker og madorgier været en kæmpe glæde og tryghedsfaktor for mig, så at skulle undvære det i længere perioder ville være en kamp for mig. Derudover har jeg ligeså PCOS og det gør ikke hele situationen bedre, da den lever af sukker og fedt. Samtidig kæmper man med mange bivirkninger, når man fodrer sin PCOS med sukker. Jeg havde migræne flere gange i måneden, træthed, muskelsmerter, depression, tristhed, manglende energi og overskud. Jeg havde ingen menstruation igennem hele mit voksenliv. Jeg drak dagligt 1,5 liter Pepsi og spiste dagligt kager, slik eller andet, jeg kunne komme i nærheden af, der var sukkerholdigt. Min aftensmad har været sådan nogenlunde sund, da jeg på det tidspunkt var meget kræsen. 

Vivis oplevelser med Sivebæk Metoden

Tiden gik, og jeg tænkte, at jeg på baggrund af dette måtte søge efter en støtte af en eller anden art. Jeg faldt over en annonce i ugeavisen i april om et foredrag om Sivebæk Metoden ved Peter Sivebæk fra Kolding Hypnoseklinik. Jeg turde næsten ikke gå derned alene, men da jeg ikke kunne få en veninde, med valgte jeg at sige til mig selv: Dette er din kamp, ergo også din egen vilje, hvis du vil ændre din livsstil og dit liv. Drømmen om kæreste og kærlighed var også noget af det, jeg gerne ville opnå, nu jeg var blevet 45 år og havde altid været single. 

Efter foredraget tænkte jeg meget over, om det var den vej, jeg skulle gå. I august viste vægten 116 kg og jeg besluttede mig at ændre min livsstil ved egen hjælp. Jeg tabte mig ned til 111 kg, men så stod vægten fast og sukker var stadig en umættelig kamp for mig at besejre. 

I oktober fik jeg en tid hos Peter Sivebæk, og efter første behandling syntes jeg ikke at kunne mærke noget. Jeg havde været inde og kikke på nogle stærke følelser, hvor blandt andet mit dårlige selvværd var i fokus. Jeg har altid udadtil prøvet at skjule det hele med et smil og et påtaget godt humør. Peter fik mig igennem forløbet (3 behandlinger og derefter 2 opfølgninger) til at forstå, hvad årsagen var til mit dårlige selvværd. En del havde årsag i den mobning, jeg var udsat for i folkeskolen, og som jeg var meget påvirket af, og som har givet mig mange negative tanker om mig selv i mit voksenliv. 

Jeg glemmer dog aldrig, da jeg kom hjem efter den første session og åbnede køleskabet. Der stod min elskede Pepsi og den skulle jeg selvfølgelig have en tår af. Det havde været en større mundfuld for mig at tage beslutning om at ændre mit liv 180 grader, og jeg troede egentlig heller ikke på, at Sivebæk Metoden virkede på mig. 

Jeg tog en slurk af Pepsi’ en, og husker så tydeligt, at det kom lige så hurtig ud igen. (NU GALT DET RENGØRING BÅDE UDVENDIG OG INDVENDIG) 

3 uger efter jeg var påbegyndt behandlingen kom min menstruation og jeg har siden haft den på klokkeslæt. Min sukkertrang har jeg ikke haft siden. Mine smagsløg begyndte at ændre sig igennem forløbet og stille og roligt kom der andre madvaner på bordet. Ligeså fik jeg lysten til at gå fra at være total inaktiv til meget aktiv og fik lysten til at udforske motion, som jeg værdsætter højt i dag. 

Jeg er gået fra 116 kg til 85 kg., og jeg har et mål om, at jeg skal tabe mere, men jeg trives i min krop og jeg har ændret mit liv 180 grader. Jeg har mødt min livsledsager og vi er flyttet sammen. Jeg er blevet meget mere udadvendt, mere bevidst om min krop og dens behov, samt meget mere fysisk aktiv. 

Nu vi er to, går der nogle gange lidt hygge i den, ligeså er det en stor familie, jeg er kommet ind i med mange fester i løbet af et år. Derfor vælger jeg at vedligeholde min beslutning. Vægten og trangen til mere mad end min mave har gavn af, skal ikke ødelægge det, jeg har nu. Opfølgning hos Kolding Hypnoseklinik et par gange om året med Sivebæk Metoden gør, at jeg kan støtte mig til min bold (som man får udleveret, og den symboliserer ens mavesæk, og ja det virker) samt bevare “hypnosen” hjemme i dagligdagen uden at det er svært eller kræver for meget ekstra arbejde. Jeg vil vove den påstand at Peter Sivebæk har taget de 90% af ansvaret og jeg selv har skulle arbejde 10 % selv for at opnå mit vægttab på 31 kg. 

Jeg kan varmt anbefale at investere i dig selv via Sivebæk Metoden. Det foregår i rolige og afslappede omgivelser, og der er fuld respekt omkring ens personlighed og den problematik man end kommer med. Jeg kan varmt anbefale Kolding Hypnoseklinik ved Peter Sivebæk. Der er ingen hokus pokus ved at benyttet sig af denne støtte, når man ønsker et vægttab. Mine erfaringer har kun givet glæde, forandring, vægtreducering og bedst af alt, jeg slap for at have mine evindelige indre diskussioner med mig selv, om jeg måtte tage et stykke slik/chokolade og have evig dårlig samvittighed efterfølgende. I dag har jeg fundet andre alternativer til det “søde liv” og jeg er så tilfredsstillet bagefter. 

Til slut kan jeg kun sige, at det altid er skønt at få de mange positive tilbagemeldinger om ens livsstilsændring, det booster da kun ens selvværd. 

Kærlig hilsen
Vivi Hansen

Trine Kiærbye Jensen

Fra sukkerafhængighed og overspisning til frihed, vægttab, selvværd og større selvindsigt. 

Jeg fik i februar en brat opvågning, da jeg sad kilet ned i flysædet på vej til London med min datter. Sikkerhedsbæltet manglede 10 cm i at kunne spændes over mig. 

Trines oplevelser med Sivebæk Metoden

Efter denne oplevelse erkendte jeg at jeg var blevet alt alt for stor. Jeg tog kontakt til Peter Sivebæk. Jeg havde læst på nettet om vægttab med hypnose og Sivebæk Metoden og tænkte at dette var min sidste udvej inden jeg tog til læge for at tale om fedmeoperation. 

Peter tog imod mig i klinikken med omsorg og stor professionalitet, og allerede efter første behandling var sukkertrangen og overspisningen væk. 

Gennem hypnosen og min træning med bolden har jeg fået styr på mine spisevaner, styr på afhængigheden og har opnået et stort vægttab som følge heraf. 

Jeg arbejder stadig med bolden, og har efter et lille år tabt mig 30 kg. 

Der er stadig et stykke til idealvægten men jeg er godt på vej. Og kan på alle måder anbefale Sivebæk Metoden, og kan i dag takke Peter Sivebæk for både mit vægttab for min genvundne selvkontrol og for hjælpen på min rejse hertil. Uden hans hjælp var jeg ikke nået til, hvor jeg er i dag. 

Med venlig hilsen

Trine Kiærbye Jensen

Susanne Bonde

Susanne fortæller i disse videoklip om hendes oplevelser med Sivebæk Metoden

Læs mere om Sivebæk Metoden

– Hypnotisk Gastrisk Reduktion

VÆGTTAB
Back To Top