Skip to content
Sundere livsstil med Sivebæk Metoden

Gratis introsamtale til Sivebæk Metoden

Du har måske længe gået og overvejet om vægttab med hypnose er noget for dig? Nu kan du helt GRATIS og uforpligtende booke en introsamtale, hvor du kan høre meget mere om mulighederne med Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion. 

Peter Sivebæk har udviklet Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion, og siden 2011 har flere hundrede tilfredse klienter fået hjælp til en ny livsstil og et blivende vægttab.

Det er dokumenteret, at hypnose er et effektivt værktøj til at skabe positive forandringer hos mennesker, hvor det blandt andet anvendes til behandling af stress, depression, angst, smerter og fobier. Jeg har kombineret psykoterapi og klinisk hypnose med neuropsykologiske værktøjer og skabt Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion ud fra videnskabeligt veldokumenterede metoder. Neuropsykologi bruges blandt andet til at arbejde mentalt med genoptræning af mennesker. Kort fortalt så er hjernen ”plastisk”, hvilket vil sige, at den er foranderlig. Da vores adfærd er lagret i hjernen, kan vi med de rette påvirkninger ændre vores adfærd til f.eks. en mere hensigtsmæssig livsstil.

Der er ikke tale om symptombehandling som f.eks. slankekure, diæter eller faste. De virker kun midlertidigt. Vi arbejder med årsagerne til den uhensigtsmæssige adfærd, så du også kan slippe sukkertrang, overspisning og komfortspisning, og samtidig opnå en hurtigere mæthedsfølelse. Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion – er helt uden risiko og indeholder ingen fysiske indgreb.

Du er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende for yderligere informationer på 22 23 99 00 eller 22 23 99 01, eller tage imod vores tilbud om en GRATIS introsamtale på 30 minutter inklusiv en kropsanalyse, som du kan booke lige her:

BOOK TID TIL GRATIS INTROSAMTALE

Mere om Sivebæk Metoden

Forløbet er på 3 sessioner der er fordelt over 28 – 20 dage. Det er den tid, det tager hjernen at ændre på gamle vaner, mønstre og automatik. Omkring 95 % af den adfærd vi mennesker udøver til dagligt foregår pr. automatik. Helt uden vi er bevidste om det. Det er alt lige fra at gå, løbe, folde hænder, køre bil, cykle, mimik, reaktionsmønstre til vores spiseadfærd og livsstil. Du kender sikkert godt ”robotarmen” i kombination med en pose slik eller chips? Det omfatter også alt det, der foregår automatisk i vores krop – dit hjerte slår, du trækker vejret, du blinker med øjnene, dit immunforsvar, dine organers funktioner og din kropstemperatur. De sidstnævnte fysiske processer er i nogle tilfælde også påvirket af uhensigtsmæssige vaner og mønstre, hvilket kan give dig livsstilssygdomme som diabetes, hjerte/karlidelser, led og knogleskader og visse former for kræft. Alle dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre ændrer vi i henhold til dine ønsker, så du har mulighed for at bevare et godt helbred hele livet igennem. Det er denne ændring i vaner og mønstre, der bliver til din nye livsstil og fører dermed til det ønskede vægttab.

Ud over at ændre dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre, arbejder vi også med at give dig en hurtigere mæthedsfornemmelse. De fleste af os kender udmærket til følelsen af at have spist for meget, og først mærket mætheden et stykke tid efter tallerkenen er tom, og måske allerede har taget en ny portion. Det er et levn fra vores tidlige udviklingstrin og meget hensigtsmæssigt for flere tusinde år siden. Dengang fik vi ikke et måltid mad hver dag, og derfor gjaldt det om at spise sig propmæt, når muligheden opstod. I dag, hvor kalorier i vores del af verden er rigelige og nemt tilgængelige, er denne forsinkede mæthedsfornemmelse uhensigtsmæssig og medfører ofte et for stort dagligt kalorieindtag. Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion giver dig en hurtigere og mere tidssvarende mæthedsfornemmelse, så du bedre kan tilpasse energimængden du indtager til det, din krop har brug for.

Du skal ikke puttes ned i samme pølseform på et hold med 20 andre, da alle sessionerne er individuelle kun med dig og behandleren på klinikken. Det giver dig mulighed for at dele selv meget personlige udfordringer og alle vores behandlere er underlagt tavshedspligt i henhold til lovgivningen.

Alle vores behandlere er uddannede psykoterapeuter og certificeret i Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion, så du er sikker på at få en optimal, empatisk og effektiv behandling.

Vi tilbyder opfølgningssessioner, så du er sikker på at komme helt i mål uanset hvor mange kilo, du ønsker at tabe dig. Du kan læse mere om planlægningen af de 3 sessioner samt opfølgningssessioner under ”Booking”, når du har valgt din behandler.

Læs evt. mere om prisen på forløbet

 

Skal vi mødes?

Du kan booke din første session direkte i en af vores kalendre

Back To Top