Skip to content

Vores podcasts om livsstilsændring er tænkt som inspiration til dig, som overvejer at søge hjælp til dine mentale eller følelsesmæssige udfordringer. Vi tilstræber, at vores podcast giver dig brugbare informationer om de forskellige terapeutiske metoder og behandlinger. 

Podcasten ”Spørg Sivebæk” er din mulighed for, at vi tager netop dine udfordringer op. Spørgsmål sendes til podcast@koldinghypnoseklinik.dk  

God fornøjelse!

Brugervejledning

Du kan lytte til vores podcasts om livsstilsændring direkte på denne hjemmeside eller via en podcast app. Hvis du har iPhone, iPad eller MacBook, kan du f.eks. benytte den forinstallerede app ‘Podcasts’. Har du PC eller android telefon, kan du via telefonens app store hente en podcast app som f.eks. Spotify. Lytter du til vores podcast gennem en app på telefonen, kan du lave noget andet, mens du lader dig inspirere. I app’en kan du også abonnere på vores podcast, og du kan bede om at få en notifikation, når der udkommer en ny episode. Du kan streame eller downloade podcasts. Streaming betyder, at du afspiller podcasten direkte over internettet. Downloader du i stedet podcasten i app’en, behøver du ikke være på internettet, når du lytter.

Podcasts om livsstilsændring med Peter Sivebæk i studiet

Stemmen i studiet tilhører Peter Sivebæk

Berits succes med Sivebæk Metoden
podcasts om livsstilsændring for Berit førpodcasts om livsstilsændring for Berit efter

Træk skyderen mod venstre og se Berits forvandling

Følg gennem 8 podcasts Berits åbenhjertige fortælling om hendes oplevelser i forløbet mod en ny og mere hensigtsmæssig livsstil med Sivebæk Metoden. Berit vejede fra start 114,1 kg og havde et ønske om at komme under 90 kg.

 

Sivebæk Metoden Med Berit Episode 8
Det er nu 66 uger siden, at Berit påbegyndte hendes livsstilsændring med Sivebæk Metoden. Berit har fastholdt hendes vægttab og endda tabt sig yderligere siden hun deltog i podcast episode 7. Hør i dette podcast hvordan det går Berit, og hvordan hun håndterede jul og nytår, og samtidig tillod sig at nyde julelækkerierne.
Hvad gør du, når du gerne vil stoppe med at bruge vægttabsmedicin?

Lyt til dette helt nye podcast, hvor jeg har Anette i studiet til en samtale om Wegovy og hendes planer om at komme videre uden medicin.

Anette har sagt ja til at begynde på et forløb med Sivebæk Metoden, og ad den vej kunne slippe vægttabsmedicinen uden at tage de tabte kilo på igen. Jeg følger Anette i en serie podcast, til hun er i mål med hendes nye livsstil og kan fastholde vægttabet uden vægttabsmedicin.

 

Sivebæk Metoden Med Anette Episode 6
I dag er det 5 måneder siden at Anette droppede vægttabsmedicinen. For langt de fleste ville det medføre en større vægtøgning i månederne efter. Anette skiftede vægttabsmedicinen ud med Sivebæk Metoden, og har efterfølgende oplevet et fortsat vægttab. Hør i dette 6. popcast med Anette, hvordan hun siden det 5. podcast for 2 måneder siden har møbleret om på fedt og muskler. Der er virkelig mange positive nyheder fra Anette, du kan glæde dig til.
Podcasts om livsstilsændring med AnettePodcasts om livsstilsændring med Anette

Træk skyderen mod venstre og se Anettes forvandling

Christoffers livsstil
Podcasts om livsstilsændring med Christoffer

For 10 år siden gennemførte Christoffer et forløb med Sivebæk Metoden. Christoffer fortæller i dette podcast hvordan forskellige livsbegivenheder siden har påvirket hans livsstil og dermed hans vægt i den forkerte retning. Christoffer fortæller også, hvordan han med Sivebæk Metoden er kommet tilbage på den rette vej igen.

 

Sivebæk Metoden Med Christoffer Episode 3
For 5 måneder siden besluttede Christoffer sig for at gøre op med flere måneders usund livsstil. Hans vægt stod dengang på 116 kg og bevægede sig kun i én retning – op. Personlige udfordringer havde påvirket hans trang til at spise for meget mad og indtage store mængder søde sager. Christoffer fortalte i Episode 1 om hvordan livet nu havde taget en positiv drejning, og det var på tide at komme tilbage på sporet igen og genindføre principperne i Sivebæk Metoden. Christoffer tilbød at dele sin rejse tilbage til en mere hensigtsmæssig livsstil i en række podcast, hvor dette er Episode 3. Christoffer har et mål om at komme under 100 kg. Er det lykkedes? Det kan du høre her.
Kasper tabte 30 kg

Kasper har gennemført et forløb med Sivebæk Metoden og tabt 30 kg. Hør hans oplevelser med forløbet i dette podcast.

 

Sivebæk Metoden Med Kasper Episode 1
I studiet er psykoterapeut MPF Peter Sivebæk med gæsten Kasper, der har gennemført et forløb med Sivebæk Metoden og tabt 30 kg. Hør hans oplevelser med forløbet i dette podcast.
podcasts om livsstilsændring med Kasper og Sivebæk Metoden
Vejen til din nye livsstil

Lyt og lær om vejen til din nye livsstil i dette podcast med sygeplejerske, personlig træner og kostvejleder Lene Svenningsen og psykoterapeut MPF og mentaltræner Peter Sivebæk.
Vi er i podcaststudiet for at fortælle dig om den helt rigtige måde at tabe sig på. Nemlig ved en kombination af fysisk træning, den rigtige kost og mentaltræning. Det er den rigtige vej til et varigt vægttab uden medicin. Podcastet er optaget i f.b. med et Livsstilskursus vi jævnligt afholder.

Vægttabskursus med LeneS og Sivebæk By Sivebæk Metoden is licensed under a Creative Commons License.

 

Vægttabskursus med LeneS og Sivebæk
Lyt og lær om vejen til din nye livsstil i dette podcast med sygeplejerske, personlig træner og kostvejleder Lene Svenningsen og psykoterapeut MPF og mentaltræner Peter Sivebæk.
Vi er i podcaststudiet for at fortælle dig om vores helt unikke Vægttabskursus i Vejle weekenden den 16. og 17. marts 2024.
Du tilmelder dig via linket herunder.
https://www.facebook.com/events/758153422975916/758153429642582
Eller meld dig ind i Facebook-gruppen “Livsstilsændring med LeneS og Sivebæk”. Her finder du begivenheden og link til tilmeldingen.

Læs mere om Sivebæk Metoden

– Hypnotisk Gastrisk Reduktion

VÆGTTAB
Back To Top